Tak gotowaliśmy z naszym Chefem David Gaboriaud

Tak gotowaliśmy z naszym Chefem David Gaboriaud
Štítky: Krem Kosmetyki

Tak gotowaliśmy z naszym Chefem David Gaboriaud! Zobaczcie menu, jakie przygotowali Laureaci konkursu „Nie czekaj, gotuj z nowym bulionem Winiary!” podczas warsztatów kulinarnych! PRZYSTAWKA Mus z kurzej wątróbki przygotowany z wykorzystaniem Bulionu Drobiowego WINIARY na bazie wolno gotowanego wywaru, serwowany z grzanką ZUPA Krem z kalafiora z palonym masłem i salsą z natki pietruszki i skórkami z cytryny, na bazie pasteryzowanego Bulionu Warzywnego WINIARY GŁÓWNE DANIE Kaszotto z pęczaku, przygotowane z Bulionem Drobiowym WINIARY na bazie wolno gotowanego wywaru, z kurkami i kotlecikami jagnięcymi DESER Czas zaoszczędzony dzięki pasteryzowanemu Bulionowi WINIARY wykorzystaliśmy na przygotowanie „tarty idealnej” na kruchym spodzie z kremem migdałowym i truskawkami Dziękujemy wszystkim za wspólne gotowanie! Było naprawdę pysznie!

zakończony Winiary

Przejdź do strony konkursowej

Inne konkursy


Wielkie pranie w RMF FM

Wielkie pranie w RMF FM

trwa do 4. 12. 2020 RMF FM